El passat dissabte, 15 de novembre, la penya coetera de Bétera “Vol Lliure” va celebrar el seu ja tradicional dinar de socis.

Tots els anys, aquesta associació realitza un dinar per donar-li la benvinguda als nous membres de la colla, els quals van apuntar-se en el mes de setembre. Així, al voltant de les 12.00 hores els assistents es van desplaçar cap a la rotonda de les Alfàbegues per a que Bes Audiovisual realitzara la foto de família.

Seguidament, els socis es dirigien cap a les Coves de Mallorca per preparar les distintes paelles i una xicoteta i emotiva “mascletà” de la qual el principal artífex va ser Roberto Rausell amb la col·laboració de diversos membres de “Vol Lliure” que van ajudar-lo en tot el muntatge. Durant la jornada, la música i la rifa no van faltar per amenitzar el dia.

Segons va indicar el President de l’Associació “Vol Lliure“, Toni Grande, en l’actualitat són uns 180 socis (130 tiradors, uns 20 xiquets i quasi 30 simpatitzants).

A continuació, adjuntem unes imatges dels preparatius del dinar i de la “Mascletà”. En una altra publicació oferirem un vídeo, on entrevistem al president de la penya.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia