Aquest dilluns es va inaugurar l’exposició fotogràfica del 50 aniversari del Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB). Es tracta d’una mostra que comprén, per dècades, una selecció d’imatges d’aquests cinquanta anys de vigència. L’exposició ocupa les dues plantes de les instal·lacions de l’antic ajuntament de Bétera. Les imatges plasmen diversos moments del centre (concerts, viatges, esdeveniments i actuacions importants, festes…).

Les bandes de la Unió Musical Santa Cecília,”El Poll” i el Centre Artístic Musical “La Figa” també tenen cabuda en aquesta exposició com a formacions musicals antecessores al CAMB.

L’acte inaugural va comptar amb la presència de diferents autoritats municipals, encapçalats per l’alcaldessa del municipi, Elia Verdevío, i la presidenta del Centre Artístic Musical de Bétera,  Luz Asensi i Ramón.

A l’entrada de l’exposició es pot trobar un divertit photocall per posar la cara i agafar un barret de músic i fer-se una foto. Així mateix, es disposa d’un llibre de signes per qui vulga deixar la seua dedicatòria.

La mostrà romandrà fins el dissabte 23 de novembre. L’horari de visites serà de dilluns a divendres de 18.00 a 20.00 hores i dissabte de 10.00 a 13.00 hores.

A continuació us deixem unes imatges de la inauguració. Demà publicarem un vídeo de la jornada inaugural.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia