El pròxim dilluns, 25 de novembre, és el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Per aquest motiu, Bétera ha preparat durant aquests dies diverses activitats. Així, aquest dimecres, 20 de novembre, l’Associació de Dones Progressistes de la Vila de Bétera convida a tota la ciutadania a la passada i posterior Cinema Fòrum del curtmetratge “LLIURE DIRECTE”.

La projecció tindrà lloc a les 19.00 hores a Casa Nebot. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria municipal de Dona i Igualtat.

D’altra banda, com ja és tradicional, des de la regidoria de Dona i Igualtat, s’ha organitzat una caminada per tot el municipi per a denunciar els actes violents que hui dia es continuen produint. Amb aquest senzill acte Bétera pretén fer visible i denunciar públicament aquest tipus d’actes violents que cada dia continuen patint milers de dones a Espanya.
Aquesta caminada donarà inici des de les instal·lacions de Casa Nebot, a partir de les 17.30 hores, finalitzant el llar dels jubilats de la Casa de Cultura de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia