El tradicional sopar benèfic de lluita contra el càncer organitzat per la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer a Bétera (AEECC), va tindre lloc el passat divendres, 15 de novembre. Un any més, aquest esdeveniment es duia a terme al restaurant Saló Azhor, sent el donatiu de 20 euros per a col·laborar en aquesta causa.

Cada any participa en aquest sopar bona part de la població, guanyant cada vegada més adeptes. Doncs, segons ens va comunicar l’Alcaldessa del municipi, Elia Verdevío, al sopar van participar unes 400 persones “i perquè ja no cabien més per l’aforament del saló”.

Entre els assistents es trobaven diverses entitats i col·lectius locals, com les Obreres i Majorals de 2020, així com autoritats municipals i membres polítics dels diferents partits de la localitat.

També va participar el subdirector de l’AEECC València, Javier Llombart. Qui va agrair enormement la participació de tantes veïnes i veïns de Bétera en aquest acte. I és que, segons va explicar “l’any passat Bétera va recaptar més de 26.000 euros de les activitats i de les quotes dels socis”.

En l’Associació Espanyola Contra el Càncer ofereixen, entre d’altres, suport psicològic, atenció social i orientació mèdica per als pacients de càncer i les seues famílies. Els seus professionals mèdics resolen dubtes enfront del diagnòstic. Els seus Psicòlegs ajuden a afrontar el diagnòstic, reduir l’ansietat, combatre les pors… Així, es pot minimitzar l’impacte en el dia a dia amb: residències d’acolliment, material ortopèdic, ajudes econòmiques…

Pel que respecta ací a Bétera, la presidenta de l’Associació contra el Càncer de la localitat sempre sol ser la dona de l’Alcalde, fent un treball en pro d’aquesta lluita. No obstant això, enguany hi ha hagut un canvi i l’alcaldessa de la localitat a delegat aquest treball en Raquel Granell, qui ja ha sigut en altres ocasions presidenta de l’entitat per ser la dona de l’ex alcalde Jose Manuel Aloy (Nel). “Raquel coneix molt bé aquest treball i tot el sap que fa falta, sent una lluitadora per la causa i estaré sempre al costat de la presidenta. Si no estic com a presidenta estaré com a ciutadana perquè crec que és una causa que ho mereix”, va manifestar Elia Verdevío.

A continuación, adjuntem algunes imatges. En una pròxima publicació oferirem un vídeo del sopar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia