L’Ateneu de Bétera continua amb un mes de novembre ple d’activitats.

Així, aquest pròxim divendres, 22 de novembre, realitzarà un taller per a dibuixar mandales. Aquesta jornada donarà inici al voltant de les 18.00 hores. L’aportació per a participar és de 5 euros. No cal experiència, sinó ganes de gaudir del moment amb música, art i una picadeta.

D’altra banda, el dissabte 23 de novembre tindrà lloc la seua ja tradicional Fira de la Carabassa. Com sempre, hi haurà un sopar popular amb les millors receptes de carabassa i un premi a la millor recepta dolça i un altre a la millor recepta salada. A més a més, hi haurà exhibició de carabasses i intercanvi de receptes entre els assistents.

Aquestes dues activitats ineludibles tindran lloc a l’Ateneu de la localitat (plaça del Mercat, 5).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia