El pròxim dilluns, 25 de novembre, és el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Per aquest motiu, Bétera ha preparat durant aquests dies diverses activitats.

Ahir dimecres, 20 de novembre, s’encetaven a Bétera els actes en commemoració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

L’Associació de Dones Progressistes de la Vila de Bétera va acollir la projecció del  del curtmetratge “LLIURE DIRECTE”. Posteriorment, aquest curt va ser comentat per les allí assistents. Aquest cinema fòrum va estar presentat i moderat per l’educadora social Dora García.

La projecció va tindre lloc a Casa Nebot, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria municipal de Dona i Igualtat. Així, la regidora d’aquesta àrea, Mª José Yago, també va estar present en la jornada.

D’altra banda la regidoria municipal de Dona i Igualtat, ha organitzat una caminada per tot el municipi per a denunciar els actes violents que hui dia es continuen produint. Aquesta caminada donarà inici des de les instal·lacions de Casa Nebot, a partir de les 17.30 hores, finalitzant el llar dels jubilats de la Casa de Cultura de Bétera.

Amb aquest senzill acte, que es durà a terme el pròxim dilluns 25 de novembre, Bétera pretén fer visible

i denunciar públicament aquest tipus d’actes violents que cada dia continuen patint milers de dones a Espanya.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia