El pròxim dissabte 30 de novembre tindrà lloc la Presentació d’esbossos de les Falles de Bétera per a l’any 2020. En aquest acte, organitzat un any més per la Junta Local Fallera del municipi, es descobrirà com seran els monuments que es plantaran el pròxim 15 de març de 2020 a les cinc comissions de la localitat. L’esdeveniment tindrà lloc a l’auditori de la Casa de Cultura de la població, a les 19.00 hores. L’acte transcorrerà amb l’atenta mirada de les Falleres Majors de Bétera 2020: Mª Ángeles Valls i Carla López.

Es tracta d’un acte molt esperat per les comissions falleres i els seus màxims representants doncs, a banda que suposa el primer acte conjunt oficial del nou exercici faller, també desvelen els secrets millors guardats de qualsevol comissió: el disseny i la temàtica dels monuments fallers per al pròxim exercici.

Aquesta resposta serà contestada comissió a comissió mitjançant la projecció d’uns audiovisuals on es podrà apreciar l’evolució dels monuments així com els esbossos de tots els monuments, per primera volta.

A més a més els màxims representants 2020 de les cinc comissions de Bétera: Carraixet, Gran Via de l’Est, Gran Via del Sur, La Barraca i l’Albereda, rebran una còpia dels seus esbossos els quals seran signats pels artistes encarregats de la construcció d’aquests.

Habitualment, en aquests actes, els artistes tenen l’oportunitat d’explicar els treballs que al mes de març faran que els respectius districtes de Bétera siguen un autèntic trànsit de curiosos i visitants. Així doncs, un a un donaran a conéixer la sàtira triada i plasmada als seus monuments.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia