La Mancomunitat Camp de Túria ha rebut la vista de la diputada provincial, Dolors Gimeno. Aquesta ha estat acompanyada per la vicepresidenta de la Diputació de València, Mª Josep Amigó. Abmdós s’han acostat fins a la seu de la Mancomunitat a Llíria per a conèixer de primera mà en quines línies de treball està desenvolupant la seua labor l’ens supramunicipal.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, ha estat acompanyada de l’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro. Celda ha inidicat que “és important que des de la Diputació coneguen la problemàtica de les mancomunitats i de les comarques”.

Com a presidenta de la Mancomunitat i com a alcaldessa i representant de molts alcaldes “demanem a la Diputació l’ajuda necessària per a poder fer realitat totes les nostres necessitats. Part d’esta ajuda ve donada per més consignació pressupostària i per la llibertat que eixes consignacions pressupostàries puguem escometre-les en allò que creguem nosaltres interessant i fonamental per al nostre desenvolupament”.

D’altra banda, la diputada provincial de Mancomunitats, Dolors Gimeno, ha explicat que la visita de hui “representa seguir en la ronda de contactes que estem fent amb totes les mancomunitats. Per a conèixer quines necessitats tenen les mancomunitats i com podem ajudar-les”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia