Bétera mostra aquests dies el seu vessant més solidari. Així, voluntaris de Càritas Interparrroquial de Bétera en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi estarà en diferents punts de la localitat recollint aliments no peribles, entre hui i demà dissabte 23 de novembre. La citada associació sense ànim de lucre repartirà entre les famílies més necessitades del municipi aquests aliments

Els punts estaran ubicats al Consum Torre en Conill (carrer del Tord s/n), Supermercat Masymas (avinguda de l’Alcalde Vicent Cremades Alcàcer, 47) i Mercadona (carrer Mosén Vicent Roig, 8).

En el nou mil·lenni, l’aposta de Càritas continua sent estar al costat de les persones més desfavorides de la societat; amb la mirada posada en les noves pobreses però potenciant cada vegada més l’acompanyament a totes les persones i apostant per la seua promoció i integració en la societat. Al llarg d’aquests anys s’ha incrementat el treball amb persones immigrants i s’ha apostat per donar-los suport i assessorament en els àmbits jurídic, social, de formació i assistencial.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia