El Centre Artístic Musical de Bétera acollirà demà un dels actes més especials, el qual s’emmarca dins les celebracions en honor a Santa Cecília i també dins el cinquanta aniversari del centre. En aquest sentit, es tracta de l’últim dels actes del citat cinquanta aniversari. Així, aquest dissabte 23 de novembre, els directius i socis rebran un concert homenatge. Aquest serà a les 19.00 hores, a càrrec de la Banda Simfònica dirigida per Pere Vicente Alamà. Aquest homenatge se suma a aquells realitzats a totes aquelles persones que han format o formen part de les diverses formacions musicals del centre i a l’homenatge de directors i alcaldes.

Els socis i membres de la directiva rebran aquest homenatge pel seu treball i fidelitat. A més a més, Ramón Asensi també rebrà un homenatge especial amb una projecció, abans.

Posteriorment, les 22.00 hores, el Restaurant Saló Azor acollirà un sopar. El preu per a socis i músics serà de 12 euros i per a no socis de 15 euros.

No obstant això, hui divendres 22 de novembre, es durà a terme el Premi Pas de Grau, a les 19.30 hores.

El diumenge 24 de novembre arribarà la tradicional cercavila de Santa Cecília a les 11.30 hores. Després es procedirà a la missa en honor a Santa Cecília de les 12.00 hores, la qual serà cantada pel cor del centre. Per tancar la jornada se celebrarà l’habitual dinar de Santa Cecília a les 14.30 hores.

El divendres 29 de novembre es durà a terme el sopar d’aixella i casino musical a les 21.00 hores i dissabte 30 de novembre es realitzarà el sopar de disfresses i karaoke a les 21.30 hores, sota la temàtica del vell Oest.

D’altra banda, cal recordar que, l’exposició del 50 aniversari romandrà oberta al públic fins aquest dissabte al migdia en l’antic ajuntament de la localitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia