L’últim disc de ‘Xavier de Bétera‘ (Empremtes) es troba actualment entre els tres primers més votats en la categoria Premi del Públic de la 2a edició dels Premis Carles Santos. No obstant això, el termini perquè les ciutadanes i ciutadans voten encara no ha finalitzat. Per aquest motiu, si encara no ho has fet, el nostre veí continua necessitant el vot de les veïnes i veïns de Bétera  per a guanyar dins de la citada categoria.

Cal mencionar, que aquest disc també està nominat a millor disc de música tradicional, categoria on un jurat professional serà l’encarregat de decidir el guardó.

Per a votar en la categoria Premi del Públic, no cal registrar-se i es pot votar des de diferents dispositius. El Premi del Públic s’escollirà a través d’aquesta web entre els nominats de totes les categories: https://catalegmusicavalenciana.com/va/premi-public.

Els votants podran votar només a una candidatura. Així, enguany com a novetat, s’ha incorporat aquesta votació popular, que s’atorgarà per les votacions rebudes telemàticament per mitjà de la citada web entre tots els àlbums que concorren com a nominats a les categories de millor disc.

Els Premis Carles Santos, creats per l’Institut Valencià de Cultura, tenen l’objectiu de potenciar els i les artistes i la indústria musical valenciana, per a contribuir a augmentar els públics i perquè la societat conega els treballs i la tasca impecable que el sector du a terme des de fa dècades. Els Premis de la Música Valenciana consten d’un total de 16 categories.

Els guardons es lliuraran el pròxim 12 de desembre al Teatre Principal de València. Les nominacions han sigut decidides per un jurat format per membres de les principals associacions professionals de l’escena musical valenciana entre les candidatures rebudes fins al 4 d’octubre.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia