(EFE) Tres persones han sigut ateses pels serveis mèdics després de ser ruixats per gas pebre durant una baralla ocorreguda aquesta matinada en l’estació de metro de Plaza d’Espanya, a València, que ha sigut desallotjada, segons fonts de Ferrocarrils de la Generalitat (FGV).

El succés s’ha produït sobre les 6.15 hores, quan en l’estació hi havia diverses desenes de persones, en la seua majoria joves que havien eixit d’una discoteca pròxima. No obstant això, l’ocorregut no ha interromput el trànsit dels diferents trens.

Segons les fonts, durant una baralla un dels implicats ha llançat gas pebre i tres de les persones que estaven en l’estació han hagut de ser ateses pels serveis mèdics i han sigut traslladades a un centre hospitalari.
Els guàrdies de seguretat han evacuat immediatament l’estació, que ha pogut ser ventilada en al voltant de quinze minuts i han avisat a la Policia.

Han sigut obertes totes les validadores de bitllets perquè l’evacuació fora més ràpida i s’han posat en marxa els ventiladors per a dissipar el gas pebre present en l’aire.

Segons les fonts, no s’han produït detencions perquè pel que sembla que ha llançat el gas pebre ha eixit amb la resta de viatgers durant l’evacuació, encara que tot l’ocorregut ha sigut gravat per les càmeres del metre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia