La companyia de teatre de la localitat de Bétera, Zorongo Teatre, ha guanyat el premi del públic a Benetússer per l’obra Tr3s. Es tracta d’una de les obres més celebrades per la companyia.

Dissabte passat es va tancar la dosena edició de la Mostra de Teatre Amateur de Benetússer.

“Jugadors” d’Àgora Teatre de Carcaixent va ser la gran triomfadora de la nit amb quatre dels huit premis.

El premi del públic va ser per a l’obra “Tr3s”.

Com és habitual, abans del lliurament de premis, el Grup de Teatre Els Escalons, organitzador de la Mostra, va representar la seua obra fora de concurs. En aquest cas va ser un text de Darío Fo i Franca Rame sota el títol de “Pareja abierta” que va tindre a Verónica Garrido i a Toni Felguera com a protagonistes. Precisament els propis actors van ser els encarregats de dirigir la cerimònia de clausura.

Com a novetat en aquesta edició, el cartell de la Mostra de Teatre Amateur de Benetússer va comptar amb una obra per a públic infantil “L’aniversari d’Alicia” de la Manta al Coll Teatre. La gran resposta del públic a la proposta ha fet que l’organització estiga valorant el consolidar aquesta opció per als més joves.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia