Al voltant de les 19.00 hores, del passat dissabte, 23 de novembre, el Centre Artístic Musical de Bétera acollia l’últim dels actes del seu cinquanta aniversari. Així, duia a terme un emotiu concert homenatge de socis i directius. L’acte començava amb la projecció de dos vídeos, un d’ells per Ramón Asensi. En aquesta projecció, els assistents a l’esdeveniment van poder escoltar testimonis i referències a les anteriors formacions (“La Figa” i “El Poll”) abans que es constituïra l’actual societat musical.

Seguidament, va arribar el moment de l’actuació de la Banda Simfònica del centre, dirigida per Pere Vicente Alamà. Així mateix, aquesta actuació va servir per a donar-li la benvinguda als nous membres d’aquesta banda. Durant l’acte també es va fer entrega i menció dels premis Pas de Grau.

Després d’interpretar diverses obres, va arribar el moment de l’homenatge als socis, directius i presidents del centre durant aquests cinquanta anys. Els protagonistes de l’homenatge van rebre un present commemoratiu. Per als presidents que ja no estan presents es va projectar un vídeo i els seus familiars van rebre el seu present.

L’esdeveniment va comptar, a més d’amb la presència de les autoritats municipals, amb l’assistència del President Provincial de València de la Federació de Societats Musicals, Joan Bocanegra, qui va pujar a l’escenari i va oferir unes paraules als allí presents.

L’acte va estar conduït per Noelia Zaragozá, sent l’encarregada de rebre als homenatjats la presidenta actual del centre, Mª Luz Asensi.

Després aquest emotiu acte, la nit va finalitzar al Restaurant Saló Azor amb un sopar.

Al llarg d’aquesta setmana oferirem un vídeo del concert homenatge, amb més detalls. A continuació, publiquem una gran forogaleria d’imatges de la jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia