Diumenge passat, 24 de novembre, les instal·lacions de l’Auditori de la Casa de Cultura va acollir la representació teatral “Esclavas de Dios“.

Es tracta d’una comèdia absurda que transcorre en un particular purgatori, on quatre dels millors guionistes de la història del cinema compleixen una peculiar condemna, escriure les històries que sostenen la vida en la Terra com a equip creatiu de Déu. Guionistes que a més són directors de cinema de sobres coneguts com són Billy Wilder, Woody Allen, Stanley Kubrick i Quentin Tarantino, i que per capritx de Déu estan en cossos de dones. És a dir, els personatges són ells amb el seu passat i maneres de ser, però ara són dones i des d’ací escriuen i viuen. L’obra arranca en el moment en què arribarà l’Apocalipsi si elles com a guionistes no aconsegueixen evitar-lo.

Els assistents a la representació van poder gaudir de la interpretació de Amparo Oltra, Arantxa González, Lucía Aibar, María Minaya i Josep Manel Casany, sota la direcció de Raúl Artacho.

Aquesta obra està recorrent els diferents teatres valencians, collint èxits.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia