Ahir dilluns a la vesprada, Bétera va celebrar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. En primer lloc, les autoritats municipals i les diferents associacions de dones de la localitat van concentrar-se al jardí de les instal·lacions de Casa Nebot. Allí, també van assistir les veïnes i veïns que van voler sumar-se a la lluita contra aquesta xacra.

Al balcó de Casa Nebot, la regidora municipal de la Dona i Igualtat, Mª José Yago, les representants de les Ames de Casa Tyrius, Dones Progressistes, Dones Àrabs i Pro Casa de la Dona van llegir els seus propis manifestos per fer front a la situació actual. Així mateix, es va procedir a la lectura de les guanyadores del Concurs de Microrelats contra la violència masclista. L’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, també va oferir unes paraules i, seguidament, va donar pas a un minut de silenci.

Després dels emocionats discursos, els allí presents (amb un mocador morat al coll), van realitzar una caminada per diferents carrers de la localitat amb pancartes, fins a arribar a la Casa de Cultura. Una vegada allí, els manifestants van berenar després de realitzar-se una foto conjunta.

Aquest acte, organitzat des de la regidoria municipal de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Bétera, pretén denunciar els actes violents que hui dia es continuen produint, fent visible i denunciant públicament aquest tipus d’actes violents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia