Davant l’article d’opinió de Cristina Alemany Campos del Partit Polític “Compromís” de la Localitat de Bétera del passat dijous 7 de novembre de 2019, a tan sols 3 dies de les eleccions nacionals, on s’acusava aquesta associació municipal en general i, al seu president en particular, de parcialitat i instrumentalització de la Junta Local Fallera de Bétera, aquesta vol comunicar el següent:

Les falles de Bétera i la JLF, la formen persones de múltiples ideologies, per la qual cosa la pluralitat, l’amor per la festa i la concòrdia, estan per damunt de qualsevol cosa. Tots els que volen acudir a aquesta festa són benvinguts, però sempre amb el respecte institucional als qui són ara els màxims representants d’ella. La JLF es desvincula de qualsevol ideologia política ja que som una associació cultural i festiva.

Aquesta JLF està formada per 16 membres actualment, tots ells de múltiples ideologies i parers, però que sap treballar en equip per la fi que defensem, les falles, sense importar-nos aquestes ideologies dels membres, sempre treballant des de la imparcialitat i la unió festiva.

A aquesta Junta Local Fallera, li és igual qui governe, ja que és una associació que vela pel bon fer de les falles independentment del partit que governe, disposada sempre a asseure’s i dialogar amb qualsevol grup polític o associació.

Per tot això, signen els següents:

Edgar Jorro (Falla Carraixet)

José María Ros (Falla l’Albereda)               

Mireia Vitar (Falla Gran Via de l’Est)

J. Javier Sánchez (Falla Carraixet)

Laura Esteban (Falla Carraixet)

Amparo Campos (Falla La Barraca)

Inés Plasencia (Falla Carraixet)

Alicia Jorge (Falla l’Albereda)

Amparo Ferrera (Falla l’Albereda)

Amparo Carrascosa (Falla Gran Via de l’Est)

Davinia Carbonell (Falla Gran Via de l?Est)

Ángela Romero (Falla La Barraca)

Bétera 25 de noviembre 2019
Comunicado Oficial de prensa de la Junta Local Fallera
Imprimir article
Comenta aquesta notícia