El diumenge 15 de desembre els esportistes de la comarca del Camp de Túria tindran una nova cita esportiva. Doncs, la Societat Esportiva Correcaminos ha organitzat la Carrera d’Orientació Camp de Túria. Aquesta iniciativa compta amb l’estreta col·laboració  del departament d’Esports de la Mancomunitat Camp de Túria.

Es tracta de la 9a prova del Campionat de Lliga Autonòmica de la Federació de l’Esport d’Orientació de la Comunitat Valenciana. La prova compta també amb la col·laboració dels municipis per on discorrerà la carrera que són Serra, Bétera, La Pobla de Vallbona i Olocau.

Els interessats en participar en la prova poden consultar tota la informació de l’esdeveniment en la pàgina web de la Federació d’Orientació de la CV www.fedocv.org.

Concretament, la prova recorrerà els paratges de ‘Pla del Coscollar’ i ‘Pla de Colom’ de Bétera, ‘La Manguilla’ de La Pobla de Vallbona i ‘La Pedralvilla’ d’Olocau. L’eixida i meta estarà situada a la urbanització Torre de Porta-Coeli de Serra.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia