(EFE) La Guàrdia Civil cerca a Marta Calvo, la jove desapareguda el passat 7 de novembre en la localitat valenciana de Manuel, en avencs i pous pròxims al lloc on se li va perdre la pista, segons han confirmat els veïns del carrer on vivia el suposat responsable de la seua desaparició.

Una vintena d’agents de la Guàrdia Civil han acordonat aquest carrer i porten des d’anit investigant a la casa on residia el sospitós: una planta baixa amb un primer pis en el qual estava llogat i que, segons diversos veïns, se li va acumular el correu a la porta durant diversos dies.

L’endemà passat de la desaparició de Marta Calvo, la seua mare va preguntar als veïns si l’havien vista en aqueixa casa, ja que aqueixa era la ubicació que havia rebut de la seua filla el dia de la seua desaparició a través de Whatsapp.

No obstant això, els veïns no coneixien personalment al sospitós, tots coincideixen que “se li veia poc” i “no se sabia res de la seua vida personal”.

La zona on vivia ell és un carrer xicotet situat als afores d’aquest poble, on viuen pocs veïns, i després de les cases hi ha un pujol que és la zona on agents de la Guàrdia Civil, donats suport per gossos especialitzats en la cerca de persones, duen a terme les batudes, sobretot en pous i en avencs.

Els veïns han insistit que no saben l’aspecte del sospitós ja que l’hauran vist “dues vegades i de nit”, però han confirmat que l’última vegada que el van veure va ser dos dies abans que fora la mare a preguntar, coincidint amb el dia que va desaparéixer Marta.

El delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha informat per la seua part que s’està analitzant el cotxe del sospitós després que aquest intentara desballestar-lo.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia