Bétera va rebre aquest dimecres la visita del vicepresident de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa. El motiu d’aquesta visita va ser les Inversions en la localitat procedents dels Plans de Serveis i Obres Municipals (SOM), antics PPOS (Pla Provincial d’Obres i Serveis).

Després de la seua arribada a l’Ajuntament, Bielsa va signar en el Llibre d’Honor i seguidament es va dirigir a les portes del Consistori al costat de l’Alcaldessa, Elia Verdevío, la regidor de Dona i Igualtat, MªJosé Yago, part de la Corporació Municipal i veïns, per a formar part del minut de silenci que tots els últims dimecres de mes s’ha concretat per a mostrar la repulsa contra els actes de violència masclista.

Durant la visita, el vicepresident i l’Alcaldessa van visitar les obres finançades pels Plans PPOS i SOM de la Diputació de València, com l’hort dels alfàbegues i la cúpula de la piscina coberta.

Bielsa va afirmar durant la seua visita a la localitat que , “per als dos pròxims anys hem augmentat la inversió en els municipis i Bétera passarà a rebre el doble de quantitat econòmica que aquest últim any”. Això és degut als nous Plans d’Inversió 2020-2021 realitzats per la Diputació de València.

Per part seua, Elia Verdevío va voler ressaltar la visita de Bielsa i l’ha qualificada com “una trobada molt satisfactòria en el qual el poble de Bétera eixirà beneficiat i on podrem executar les obres necessàries per al municipi”.

 

Visita a la Mancomunitat Camp de Túria i altres municipis de la comarca

Així mateix, el Vicepresident Tercer de la Diputació de València va aprofitar per a visitar també la Mancomunitat Camp de Túria. Després de visitar l’Ajuntament de Llíria i abans de desplaçar-se fins a Marines i Olocau, Bielsa es va acostar fins a les instal·lacions de l’ens supramunicipal per a conéixer els serveis que es presten.

Bielsa, que va estar acompanyat en tot moment per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, va recórrer les instal·lacions i va conversar amb els i les treballadores d’aquesta administració pública.

“És molt important rebre la visita del vicepresident de la Diputació. Des de la Mancomunitat volem estrényer els llaços d’unió amb la Diputació i la Generalitat i continuar treballant ampliant i millorant els serveis que tenim fins ara”, ha assegurat Lola Celda.

Per la seua part, el Vicepresident va explicar que “és un plaer per a mi visitar la Mancomunitat Camp de Túria, perquè he sigut president de mancomunitat i sé tot el treball i l’esforç que fa Lola Celda, l’alcaldessa de Marines i presidenta de la Mancomunitat a alçar aquesta casa i a prestar serveis mancomunats”.

“Reconec l’esforç de la presidenta a traslladar la necessitat de cooperar entre municipis per a tirar avant projectes de molta envergadura. Aquesta mancomunitat és un exemple de mancomunitat, de consolidació de mancomunar serveis i de tindre un projecte comú entre tots els municipis de la comarca”, va subratllar.

En aquest sentit, el vicepresident de la Diputació va comentar que “les mancomunitats són tan importants per a la Diputació de València que és la primera vegada que hi ha finançament dins dels Plans d’Inversió per a les mancomunitats”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia