El pròxim dimarts, 3 de novembre, el retén de la Policia local de Bétera acollirà la inauguració d’un nou punt de recàrrega elètrica de vehicles sostenibles. Sota el nom “Bétera es mou en verd“, aquest acte es durà a terme de 09.30 a 11.30 hores.

La finalitat d’aquests punts és potenciar l’ús del vehicle elèctric i donar servei a les veïnes i veïns que han optat per aquests vehicles i aconseguir com a resultat la reducció d’emissions de CO2.
Una estació de càrrega elèctrica, també coneguda com a electrolinera​, és un lloc que proveeix electricitat per a la recàrrega ràpida de les bateries dels vehicles elèctrics, inclosos alguns vehicles híbrids, mitjançant procediments que no porten més de deu minuts (dispensadors ràpids d’electricitat o estació de recanvi de bateries).

La infraestructura de recàrrega és el conjunt de dispositius físics i lògics, destinats a la recàrrega dels vehicles elèctrics que complisquen els requisits de seguretat i disponibilitat previstos per a cada cas, amb capacitat per a prestar servei de recàrrega de forma completa i integral. Inclou les estacions de recàrrega, el sistema de control, canalitzacions elèctriques, els quadres elèctrics de comandament i protecció i els equips de mesura, quan aquests siguen exclusius per a la recàrrega del vehicle elèctric.

Les estacions de càrrega d’ús públic solen ser sistemes automàtics d’acte-servei.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia