(EFE) La Policia Nacional ha detingut a València a un home de 30 anys com a suposat autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. Aquesta detenció s’ha dut a terme després de mantindre una discussió amb la seua parella i en el transcurs de la mateixa colpejar-la fins a deixar-la inconscient.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana en un comunicat, el detingut és de nacionalitat hondurenya, té antecedents policials i ha ingressat a la presó preventiva.

Quan la dona, de 43 anys, va recuperar la consciència va observar al sospitós assegut en el llit amb el seu bebé, de 9 mesos, en braços i un ganivet de grans dimensions a la mà.

Els fets van ocórrer dimecres passat sobre les 16 hores, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser requerits per un ciutadà que havia vist a dues dones que s’havien amagat en el bany d’un bar, una de les quals tenia ferides per haver sigut agredida.

La víctima d’aquesta agressió roman ingressada a l’espera de ser intervinguda quirúrgicament.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que el sospitós podria trobar-se en el domicili d’una exparella, per la qual cosa es van dirigir a aquest, on ho van localitzar i van detindre com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

Els policies van tindre coneixement que una companya de pis havia rebut una trucada telefònica de l’ara detingut, comunicant-li que es fera càrrec del bebé, al qual havia deixat sobre el llit.
Quan aquesta va anar a recollir-ho s’ho va trobar en el sòl, han informat les mateixes fonts.

Els agents van localitzar en el domicili de la seua exparella el telèfon mòbil de la víctima. Pel que sembla, aquest havia sostret l’ara detingut.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia