El passat dimecres, 27 de novembre, es va sol·licitar la intervenció del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) per a assistir a un home que hi havia resultat ferit accidentalment durant la pràctica de la caça a Bétera. Aquesta sol·licitud es produïa al voltant de les 09.45 hores. Així ho donaven a conéixer diversos mitjans de comunicació.

Fins al lloc dels fets, es desplaçava una unitat del SAMU. Aquest equip mèdic assistia un home de 51 anys per ferides d’arma de foc. Posteriorment, aquest home era traslladat a l’Hospital La Fe de València, segons el CICU.

Altres successos

D’altra banda, segons informava la ràdio municipal de la nostra localitat, ahir dijous (28 de novembre) va ocórrer un incident. El succés tenia lloc al matí al carrer Massarrojos.

Segons la informació, es va produir una disputa familiar. Els testimonis van escoltar armes de foc. La Policia Local i la Guàrdia Civil van arribar al lloc dels fets immediatament, i després d’una persecució detingueren a dues persones, una d’elles tenia una ordre de recerca i captura.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia