Fruit del treball conjunt entre l’equip d’investigació de la Guàrdia Civil de Riba-roja de Túria i la Policia Local de Loriguilla, s’ha pogut desmantellar un important cultiu de Marihuana.

La Policia de Loriguilla va realitzar determinades investigacions per a poder esclarir el motiu de diverses queixes veïnals provinents d’un habitatge en la qual es trobava un gos a la terrassa, generant males olors per l’absència de neteja de la femta d’aquest.

En realitzar una inspecció ocular de la zona es va observar la instal·lació de diversos aparells d’aire condicionat, que pel seu volum no es corresponien amb les necessitats de l’habitatge.

Després de recaptar tots els indicis, es va posar en coneixement de l’equip d’investigació de la Guàrdia Civil de Riba-roja de Túria, iniciant-se l’Operació denominada Scooby (nom derivat de la manera en què es van detectar els successos: a causa del gos anteriorment citat).

Com a conseqüència del Registre de l’habitatge van ser aprehesos 6 Kg. d’haixix, 450 plantes de marihuana, 3,8 Kg de cabdell de marihuana (preparada per a la seua venda), així com una bàscula i diferent material per al cultiu Indoor de marihuana.

Cal destacar que la plantació es trobava oculta en el subsòl de l’habitatge a la qual s’accedia a través d’un forat realitzat en el sòl de l’habitatge, havent aconseguit un habitacle d’uns 60 metres quadrats.

Dins d’aquesta operació s’han efectuat dues detencions com a presumptes autors de delicte de Tràfic de drogues, Cultiu Indoor de marihuana i Defraudació de fluid elèctric. Així, s’ha detingut a un home de 36 anys i una dona de 32 anys, tots dos de nacionalitat espanyola.

A continuació, us deixem algunes imatges de la troballa:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia