Bétera ha rebut la visita del Delegat Especial de Creu Roja, Juan José Collado Ferrandis, i la Secretària Provincial, María Ruiz Tormos. El motiu d’aquesta visita ha sigut la signatura d’un conveni en el qual s’ha començat a iniciar les relacions amb l’associació.

En la trobada també han estat presents, a més de l’Alcaldessa de Bétera Elia Verdevío i el Regidor de Serveis Socials Manuel Pérez, la Vicecoordinadora Provincial Pilar Salort i la Directora Tècnica de la zona, Clara Belda.

La signatura ha consistit a acordar per part de l’Ajuntament municipal, la cessió de dos despatxos de l’edifici municipal de Casa Nebot a l’entitat solidària, perquè Creu Roja implemente la seua activitat a Bétera, fomentant el voluntariat social i establint programes i actuacions que garantisquen una resposta adequada que permeta cobrir les necessitats de la ciutadania.

El Regidor de Serveis Socials, Manuel Pérez, ha indicat que “la signatura d’aquest conveni constata el compromís per part de la Regidoria de donar resposta amb immediatesa a les necessitats bàsiques dels qui més el necessiten i intentarem treballar des d’altres àrees de l’Ajuntament per a traure el màxim rendiment a aquesta gran oportunitat que Creu Roja com a Associació Humanitària, ens brinda”.

Creu Roja Espanyola, és una institució humanitària de caràcter voluntari i d’interés públic, que està configurada legalment com a auxiliar col·laboradora de les administracions públiques en les activitats humanitàries i socials impulsades per aquestes.

Creu Roja realitzarà, pròximament, una reunió en el municipi per a totes aquelles persones que vulguen realitzar voluntariat al costat dels 30 voluntaris de Bétera que ja disposa l’entitat, amb la finalitat de poder treballar en aquest municipi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia