(EFE) L’Audiència de València ha ordenat la ‘Busca i captura’ d’un pastor evangèlic de València acusat d’abusos sexuals sobre una xica de 15 anys, davant la impossibilitat de localitzar-lo per a la celebració d’un judici pels fets citats. Segons les acusacions, la va besar i va abraçar i després va amenaçar perquè no ho comptara.

El pastor està en ‘busca i captura’ des del 20 de novembre davant la impossibilitat de localitzar-ho, una requisitòria que s’ha vist reforçada després que dilluns passat 2 de desembre no es presentara al judici.

L’acusació demana una pena de sis anys i multa per un delicte continuat d’abús sexual i un delicte lleu d’amenaces contra l’acusat d’assetjament a una menor, que acudia als seus oficis religiosos al costat dels seus familiars, i per abraçar-la habitualment amb qualsevol excusa, fins que un dia va arribar a besar-la i tocar-la.

Després d’aquests fets, i com la xica li ho va comptar a la seua família, el pastor la va abordar i en to d’amenaça li va dir: “això no quedarà així. T’assabentaràs de qui sóc jo”.

L’acusat està reclamat per Secció Segona de l’Audiència Provincial de València, segons fonts judicials.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia