La Selecció Espanyola de Natació ha obtingut setze medalles (set ors, quatre plates i cinc bronzes) en l’última prova de 2019, la qual va tindre lloc el passat cap de setmana en Eindhoven.

Cal destacar, que la nadadora del Club CNSOS Bétera, Lola Caballero Fuset, va participar en aquesta competició, coneguda com a Orange CUP, amb la Selecció Espanyola Júnior.

L’Orange Cup ha sigut l’última prova d’enguany per a la preparació dels socorristes de la selecció espanyola per al Campionat del Món, que tindrà lloc al setembre del pròxim any, en Riccione (Itàlia).

En la classificació de relleus (suma de totes les categories) les seleccions absoluta i júnior femenines s’han classificat en quart i cinqué lloc. En la classificació conjunta per relleus (suma de les puntuacions dels relleus per sexe i el relleu mixt) les tres primeres posicions són per a Austràlia, Nova Zelanda i Itàlia, seguides de la selecció espanyola absoluta i júnior en
quarta i cinquena posició.

La nostra nadadora Lola Caballero Fuset es va pujar al podium en la prova de 200m súper socorrista, obtenint un merescut bronze.
Al seu torn, en les altres proves en les quals va participar 100 m combinada i 50 m arrossegue de maniquí va quedar en cinquena i sisena posició, respectivament; mesurant-se amb les millors socorristes del palmarés internacional.

Cap també ressaltar que Lola (2004) competia en la categoria júnior sent juvenil, la qual cosa fa encara més gran aquesta experiència.

Des de Club CNSOS Bétera se li desitja molt ànim per a continuar treballant dur.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia