Amb motiu del Dia de la Diversitat Funcional, ahir dimarts va tindre lloc a Bétera diversos actes commemoratius. Aquests actes van ser organitzats per la regidoria municipal de Drets Socials amb la finalitat de donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional, fomentant al seu torn la inclusió social.

A més de les jornades de portes obertes del programa Prisma (programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental de la Mancomunitat del Camp de Túria), a la vesprada es va instal·lar en l’edifici municipal Casa Nebot  una carpa informativa de l’Associació de Bétera per la Diversitat Funcional (ABDIF).

Així mateix, sobre les 18.30 hores es va dur a terme la lectura del manifest per part de la portaveu de l’associació ABDIF, Inma Cavero. La portaveu va destacar el treball que s’està realitzant des de l’entitat i va agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera. Després d’aquesta intervenció es va projectar un vídeo demostratiu de tota la labor realitzada. Posteriorment, es va procedir a un berenar amb els membres de l’associació i la resta d’assistents. Durant l’acte, van estar presents diversos membres de la corporació municipal com l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, el regidor de Serveis Socials, Manuel Pérez, i la regidora de Compromís, Raquel Puig.

Al seu torn, durant la jornada es va il·luminar l’edifici de diversos colors per a donar visibilitat a aquest dia. Ni la pluja va entelar aquest acte.

A continuació, deixeu-vos algunes imatges de la vesprada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia