L’Associació de Comerciants de Bétera va organitzar un concurs de Halloween el passat 31 d’octubre. Per a l’ocasió es va preparar 3 premis consistents en l’obsequi d’una targeta per a cada premiat, carregada de 50 euros a consumir al comerç local associat de Bétera.

Així, l’associació va instal·lar a la vesprada un photocall a la tradicional festa del carrer Goya, el qual posteriorment es va traslladar sobre les 23.30 hores a Frutos Bétera a la festa de la Junta Local Fallera de Bétera.

Qui ho va desitjar va poder fer-se fotos en aquest photocall disfressat i participar en el concurs mencionat.

D’aquesta manera el participant va pujar aquesta imatge a alguna de les Xarxes socials amb menció de FACEBOOK (@aso.betera), INSTAGRAM (@associaciocomerciantsbetera) O TWITTER (@COMERCIOBETERA) amb etiqueta #comerçlocal i #comerçbtera

Els guanyadors han sigut els que més likes o m’agrada van obtindre en cadascuna de les tres xarxes socials següents: Facebook, twitter i Instagram (un premi per xarxa social). Només es podia entregar un premi per foto, en cap cas la mateixa foto podia guanyar més d’un premi. En el cas que una mateixa foto hi haguera obtingut  més m’agrada o likes (en diverses xarxes socials es passaria a la segona foto amb més “likes o m’agrada”.

Després de donar-se a conéixer els premiats el passat 8 de novembre, aquest dimarts 03 de desembre es va fer l’entrega de les tres targetes.

El vicepresident de l’Associació, Jose Vicente Navarro Pardo, va ser l’encarregat d’entregar els premis.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia