(EFE) La Policia Nacional ha distingit a tres menors que van intervindre en una agressió d’un alumne a una professora, a la qual va “acutxillar” després d’una discussió per una nota acadèmica. Els fets van ocórrer en un institut de València el mes de juny.

Els estudiants han rebut una mètopa en reconeixement a la seua actuació, que va impedir que un company de classe continuara agredint a la professora, ha informat la Policia en un comunicat.

Es pretenia reconéixer la labor dels tres joves el Dia de la Policia, el passat 2 d’octubre, però per a preservar la seua intimitat es va decidir fer-ho en privat.

El passat 12 de juny, sobre les 9.20 hores, un alumne de 15 anys va agredir presumptament a l’aula a la seua professora amb un ganivet d’una fulla de 15 centímetres i la va ferir en el muscle dret en presència dels seus companys.

La ràpida actuació de tres alumnes va impedir que patira una nova agressió, ja que van formar una barrera entre l’atacant i la docent.

L’autor va abandonar l’aula i es va atrinxerar en el terrat del centre. La Policia va enviar diverses patrulles policials i a un negociador, davant el qual es va entregar el menor.

Un d’aquests alumnes va avisar ràpidament del que estava succeint a través de les finestres de l’aula, la qual cosa va permetre que immediatament es prengueren les mesures de seguretat pertinents en el centre escolar per a preservar la integritat física d’alumnes, professors i de la resta del personal. Els estudiants també van alertar a la Policia Nacional.

L’agressió va tindre lloc en l’institut Misericòrdia, en el barri de la *Fuensanta, i la professora, de 40 anys, va ser traslladada i atesa en un centre sanitari.
Segons fonts de la Fiscalia de Menors, el titular del jutjat que va prendre declaració a l’alumne va acordar el seu internament en un centre de menors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia