Aquesta vesprada ha tingut lloc l’acte oficial d’encesa de llums de Nadal dels principals carrers de Bétera. Aquesta encesa ha tingut lloc sobre les 18.30 hores. Es tracta d’una iniciativa impulsada des de la regidoria municipal de Comerç, encapçalada per Joaquín Gómez, amb la finalitat d’ambientar el poble i animar els veïns i veïnes a realitzar en els comerços locals les seues compres nadalenques. El regidor de Comerç ha sigut l’encarregat de cridar al tècnic de llums perquè iniciara l’encesa.

Aquest acte ha comptat amb la presència de l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i altres membres de la corporació municipal. Així mateix, representants de l’Associació de Comerciants de Bétera també han estat presents en aquest acte.

El carrer Les Alfàbegues, Gascó Sirera, Calvari amb Constitució, Colón, Avinguda País Valencià, la Glorieta i els carrers que formen el Bulevard, són algunes de les vies on es trobes instal·lades la llums.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia