L’exposició de prop d’un miler de pesebres solidaris elaborat amb materials de residus reciclats que va iniciar fa més de 20 anys fra Conrado ja està oberta a València.

La mostra pot visitar-se en el convent dels caputxins situat en el número 67 del carrer de Cirilo Amorós.

Amb aquesta mostra, que va posar en marxa el religiós caputxí mort en 2015, l’Associació Fra Conrado-Amics de Sant Antoni manté viu el llegat del seu fundador, segons el seu president, Fernando Sánchez.

Tots els naixements estan elaborats amb diferents tipus de materials de rebuig, com a cartons, suros o fustes, amb la finalitat de recollir donatius per a famílies sense recursos.

D’aquesta forma, els visitants poden adquirir-los a canvi d’un donatiu, que serà destinat a l’atenció de més de cent famílies valencianes sense recursos, i l’associació també realitza aportacions a altres entitats.

Les aportacions de particulars i d’empreses que rep l’associació, durant els dies de l’exposició i al llarg de l’any, permeten atendre a més d’un centenar de famílies perquè “hi ha molta necessitat”, segons Sánchez.

Des de l’associació agraeixen a totes les persones l’ajuda que presten i, seguint l’esperit de fra Conrado “que mai demanava res”, l’entitat tampoc demana perquè té “plena confiança en la Provisió que sempre actua fent que arribe el necessari”, ha assenyalat el seu president.

La mostra, situada en el soterrani i en la sala d’actes del convent dels Caputxins, romandrà oberta fins a esgotar els pesebres, d’11.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 19.30 hores.

D’altra banda, l’Associació Fra Conrado-Amics de Sant Antoni continua realitzant repartiment d’aliments de primera necessitat a centenars de persones sense recursos, cada primer dimarts de mes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia