El futbol femení de Bétera és protagonista. Perquè, tres xiquetes veïnes d’aquesta localitat i components de la UD Bétera Femení han sigut seleccionades amb altres companyes de diferents clubs per a participar en un entrenament de la Selecció de Tecnificació Femenina de la província de València.

La seleccionadora, provinent de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana és Andrea Esteban i l’entrenament tindrà lloc dijous que ve, 12 de desembre, en el Camp Municipal “La Murta de Xativa”.

Des de la UD Bétera Femení s’ha volgut donar l’enhorabona a Raquel Torres López, Paula Torres Quesada i Lucia Doñate Aparísi, a les qui se les desitja que gaudisquen moltíssim d’aquesta experiència i que aquestes citacions no paren perquè continuen creixent dins del futbol femení.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia