Les inscripcions de l’onzena edició de la Carrera dels Arbres i Castells ja estan obertes. Els equips que vulguen gaudir d’aquesta extraordinària aventura tenen tota la informació de la carrera en la web www.carreraarbolesycastillos.com.

Es tracta de la cinquena edició que organitza la Mancomunitat Camp de Túria.

Ara s’han obert dos terminis d’inscripció:

  • Primer període: acaba el pròxim 2 de febrer. Els equips que s’apunten ara hauran d’abonar 135 euros.
  • Segon període: del 3 al 19 de febrer. Els equips més ressagats pagaran 160 euros.

Enguany componen  la Carrera dels Arbres i Castells catorze etapes. Els equips hauran d’estar formats entre 8 i 14 persones. D’aquesta manera, hi ha la possibilitat que un corredor/a disputara dues etapes; sempre que aquesta no siga consecutiva.

Com a novetat enguany, s’ha creat una nova categoria. A les ja existents de Masculí Absolut, Femení Absolut, Mixt Femení, Mixt Masculí, s’ha creat ara la categoria d’Empresa. Les empreses que vulguen aprofitar aquesta oportunitat de fer equip, conéixer la comarca i gaudir de la naturalesa no poden perdre’s aquesta carrera. El requisit per a poder participar en aquesta categoria és que almenys el 50% dels inscrits siguen companys/as de treball.

Tots els participants rebran la borsa del corredor/a amb estupends detalls.

Com ja marca la tradició, per a la fi de festa s’oferirà una paella gegant per a tots els equips i el lliurament de trofeus als guanyadors de cada categoria.

La carrera se celebrarà del 22 al 23 de febrer, passant pels següents municipis: Loriguilla, Vilamarxant, Riba-roja de Túria, Benaguasil, Benissanó, Marines, Llíria, Domenyo, Casinos, Olocau, Gàtova, Serra, Nàquera, Bétera, Sant Antoni de Benaixever i L’Eliana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia