El pròxim dimarts 17 de desembre finalitza el termini per inscriure’s en la XVIII Cursa de Nadal de Bétera, la qual tindrà lloc el dissabte 21 de desembre. La carrera comptarà amb 5 km de distància. Les inscripcions es deuran fer en el següent  enllaç: http://www.cronorunner.com/informacionEvento.php?edic=1304.

Aquest recorregut urbà tindrà dues categories. A les 17.30 hores serà l’eixida de menors i a les 19.00 hores l’eixida d’adults.

Es tracta d’una competició urbana i a peu, en la qual poden participar persones de totes les edats que estiguen federades o no.

L’eixida arrancarà des de l’esplanada de l’Albereda i conclourà en el mateix punt.

Es primers 500 inscrits rebran de regal una borsa de corredor i una de clementines. Si se superen els 500 corredors no hauran més samarretes per a totes o tots.

D’altra banda, si eres adult o cadet i t’inscrius abans del dia 17 de desembre, només et costarà 3 euros. Del contrari, si t’esperes al mateix dia, seran 5 euros. Les xiquetes i xiquets tenen la inscripció gratuïta, independentment del dia que la realitzen. A més a més, hi haurà medalles.

Per a l’ocasió es mantindran tallats al trànsit tots els carrers afectats per la prova i fins a la completa finalització. L’ajuntament de Bétera en col·laboració amb el CEA Bétera i BxM i COABE organitzen aquesta Cursa de Nadal tots els anys. Aquesta carrera tancarà el Circuit de Carreres Populars de la Mancomunitat del Camp de Túria.

Tots els detalls es troben a la següent imatge adjunta: 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia