Deport-can ha estat aquest cap de setmana en el campionat d’ensinistrament més important de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’un campionat selectiu i classificatori per a acudir al campionat nacional el mes vinent de març, en el qual han acudit els millors gossos de tota la comunitat valenciana i fora d’ella.

Els resultats han sigut immillorables. Marcos Ferré ha guanyat aquesta prova, amb el seu gos Leo de Jardines Del Real. A més, ha sigut el gos més guardonat, emportant-se el trofeu a la millor disciplina de rastre, obediència i protecció. Aquest ha sigut el millor binomi, obtenint una puntuació de 100/97/100

D’altra banda, Vicente *Ferré va quedar en segon lloc, amb el seu gos Galax de Jardins Del Real. Aquest va obtindre una puntuació de 99/95/98.  Cal destacar que aquest binomi va estar en el campionat del món, celebrat el mes d’octubre passat en Modena (Itàlia), tenint resultats satisfactoris. Així mateix, l’any anterior van quedar en 9a lloc, en aquest campionat del món en Randers (Dinamarca).

Per tot això, el centre caní Deport-can estan de celebració pels èxits esdevinguts. Així, segueixen amb molta il·lusió en el treball per al pròxim campionat Nacional, a Madrid. El seu objectiu és entrar entre els 5 millors binomis de l’ensinistrament i obtindre classificació per al pròxim mundial a Hongria.

Deport-can ens mantindrà informats dels pròxims resultats.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia