La Mancomunitat Camp de Túria va acollir aquest dimarts l’Assemblea General que tots els anys celebren els signants de l’Acord Territorial d’Ocupació. La directora General de Labora, Rocío Briones, va participar en l’acte.

La presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, ha aprofitat el seu discurs de benvinguda per a donar les gràcies “a Labora. Gràcies a la seua Directora General, Rocío Briones, per apostar per projectes amb l’envergadura dels Acords Territorials d’Ocupació. Perquè gràcies a l’esforç del servei valencià d’ocupació i formació i als fons europeus construïm i vam posar a la disposició de la ciutadania de Camp de Túria un gran servei”.

Per part seua, la Directora General de Labora, Rocio Briones, ha destacat que el treball de l’Acord Territorial d’Ocupació Camp de Túria “és envejable. És un clar exemple de com un pacte territorial integra a tots aquells agents que estan treballant per un creixement econòmic sostenible i inclusiu”. “Hi ha molta faena darrere, és fonamental el treball del personal tècnic i els adls de la Mancomunitat. Existeix una participació activa de les entitats. Per això, cada vegada són més les entitats que participen en aquest acord”.

Al llarg de l’Assemblea General 2019 es va acordar per unanimitat l’adhesió de nous membres. Així es va aprovar que la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (*FEPEVAL) i el Grup d’Acció Local Serra Calderona (GAL) i l’Associació de Fabricants de Confits i Torrons de Casinos siguen membres de ple dret. En aquesta assemblea també van estar presents representants de l’Associació de Comerciants de Bétera-

A més, els presents també van acordar que l’Acord Territorial d’Ocupació forme part de la Xarxa de Pactes i Acords Territorials d’Ús de la Comunitat Valenciana.

En l’Assemblea General de l’Acord Territorial d’Ocupació a més d’explicar de manera detallada totes les actuacions realitzades, també es van donar a conéixer les línies de treball del pròxim projecte ‘Fent Territori. EMP 4.0’.

Es tracta d’un projecte que utilitza la intel·ligència artificial per a millorar l’ocupabilitat de les persones i que seguirà les directrius que es marquen en l’Estratègia Territorial d’Ocupació que també s’està treballant des de la Mancomunitat Camp de Túria al costat de la resta d’agents econòmics i socials. L’emprenedoria, l’empresa, l’associacionisme també són pilars fonamentals en el desenvolupament del projecte.

En definitiva, es tracta d’un servei gratuït a la disposició de la ciutadania. Per això, tota aquella persona desocupada, emprenedora, aquelles que tinguen una idea de negoci o necessiten un impuls en la teua empresa, poden posar-se en contacte amb la *Mancomunitat, a través del telèfon 962 79 81 50 o visitant la seua seu en Pla de L’Arc s/n a Llíria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia