Un any més, l’Ateneu de Bétera ha preparat diverses activitats per dir-li adéu a l’any 2019.

D’aquesta manera, el pròxim diumenge 15 de desembre tindrà lloc l’última Passejada per la Calderona de l’any.

El lloc escollit per a realitzar aquesta última passejada és l’Alt del Pi. L’eixida serà a les 09.30 hores des de l’Albereda de Bétera (davant del restaurant Ainés, antic Fusió). Qui ho desitge, pot acudir directament a l’inici de la pista de pujada al Castell de Serra a les 10.00 hores. Els assistents a la passejada aniran amb cotxes propis fins a Serra.

D’altra banda, el pròxim diumenge 22 de desembre s’inaugurarà la Fira de Nadal i Reis d’enguany. Com cada any, a aquesta fira, els assistents tindran l’oportunitat de fer una bona tria de llibres per regalar o autoregalar-se bones lectures.

L’edició d’enguany obrirà les seues portes amb una exposició del contacontes Llorenç Giménez. Pel que fa al programa complet de la fira, també hi haurà activitats de ciència i de literàries, presentacions de llibres, actuacions, música, tast de vins, sopars enfaixats o encomanats, entre més sorpreses. A més a més, entre els convidats hi haurà físics, escriptors, periodistes, cantants, músics i enòlegs.

Al llarg de la pròxima setmana anirem ampliant la informació sobre aquest esdeveniment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia