El carrer Goya de Bétera està de nou preparat per a acollir el Nadal. El tram de l’antic bar Refu ja està decorat per a celebrar una de les festes més esperades de l’any.

D’aquesta manera, el pròxim 28 de desembre, les veïnes i veïns d’aquesta zona acolliran una festa de Nadal on els més menuts de la localitat podran disfrutar d’unflables, regals i moltes més sorpreses per a tots els assistents. Aquesta festa donarà inici a partir de les 10.00 hores. Per a major seguretat, els unflables estaran enguany instal·lats dins el parc del carrer Paterna.

Els veïns i veïnes d’aquesta zona de la localitat animen i conviden a la població a compartir aquestes dates amb ells.

Cal mencionar que, aquesta zona de Bétera és molt activa i realitza altres festes per a tot el poble. Un dels exemples més destacats és la seua ja tradicional festa de Halloween. Aquesta congrega a desenes i desenes de veïnes i veïns.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia