A l’equip de Betera.com li agrada conéixer en profunditat als veïns i veïnes del municipi, així com les seues inquietuds culturals, creatives i professionals, entre d’altres. En aquest sentit, hui parlem d’un veí de Bétera. Es tracta d’Óscar Casinos Rivero, un veí molt polifacètic i amb molta creativitat. Dita creativitat l’ha volgut compartir amb tota la població, a través d’una exposició que ell mateix la denomina com “Papelitos“. Aquesta és la primera vegada que exposa els seus treballs perquè tots els veïns i veïnes puguen gaudir de les seues creacions. Aquestes són unes obres creades de manera manual, sense utilitzar cap procés digital.

Segons ens conta Óscar, aquestes obres no les realitza amb cap pretensió professional, sinó que és una afició que l’ajuda també a relaxar-se i deixar volar la seua imaginació. No obstant això, ens reconeix que l’exposició ha tingut molt bona acollida i té ja alguns treballs reservats.

Qui vulga conéixer de primera mà aquesta mostra, deurà acostar-se a la plaça de l’església Nº2. De moment, els interessats podran saber més sobre Óscar a través d’aquest vídeo, on l’entrevistem:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia