L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert la convocatòria del programa d’oferta concertada, en les modalitats de ‘Viu l’Estiu‘ i ‘Viu l’Hivern‘ en albergs i campaments juvenils per a 2020 i 2021. Les bases ja estan publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

La modalitat ‘Viu l’Estiu‘ en albergs i campaments de l’IVAJ ofereix estades des de l’1 de juny al 6 de setembre de 2020 i la modalitat ‘Viu l’Hivern‘ s’ofereix del 7 de setembre de 2020 al 31 de maig de 2021.

La convocatòria d’oferta concertada 2020-2021, amb més de 13.300 places, afavoreix l’ús de les instal·lacions a grups d’un mínim de 15 persones d’associacions juvenils, grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius, universitats, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats públiques o privades així com a grups de joves que organitzen activitats d’oci educatiu.

El director general de l’IVAJ, Jesús Martí, ha destacat que s’ha desestacionalitzat l’oferta en albergs i campaments juvenils per a atendre la creixent demanda i afavorir la realització d’activitats d’oci educatiu durant tot l’any.

Martí s’ha referit també al programa Albergs+ de l’IVAJ que treballa en la millora de les instal·lacions en tres adreces: sostenibilitat, quilòmetre 0 i accessibilitat.

Un total de 13.351 places es distribueixen en les instal·lacions juvenils de la Comunitat Valenciana que participen en aquesta convocatòria d’oferta concertada:

Els campaments de Navalón i Jaume I (Alcossebre) ofereixen un total de 9.846 places
Així mateix, els albergs Argentina, a Benicàssim; Sant Crist de la Mar, a Benicarló; l’alberg de Biar; La Florida, a Alacant; La Marina, a Teulada-Moraira; Mare de Déu del Lledó, a Castelló; i Mar i Vent, a Piles, posen a disposició un total de 3.505 places.

Els principals atractius per al gaudi de les instal·lacions de l’IVAJ són a més de la ubicació, les tarifes i els serveis que s’ofereixen.

A partir d’aquest dimecres, 11 de desembre, es podran presentar les sol·licituds per a qualsevol de les modalitats en el registre electrònic de l’IVAJ. consultar ací.

S’obriran dos terminis de presentació per a ‘Viu l’Estiu‘, un primer termini en el qual només s’accepta una sol·licitud per entitat fins al 7 de gener. A partir del 8 de gener de 2020, s’obrirà el segon termini per a ‘Viu l’Estiu‘. Les places de ‘Viu l’Hivern‘ es poden sol·licitar, fins a tres per entitat, a partir d’aquest dijous i, segons disponibilitat, fins a un mes abans de l’inici de l’activitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia