La setmana passada, l’equip de Betera.com va informar sobre l’Operació Scooby, duta a terme a la comarca del Camp de Túria. Hui oferim informació actualitzada d’aquesta operació.

Cal recordar que l’equip d’investigació de la Guàrdia Civil de Riba-roja de Túria i la Policia Local de Loriguilla van treballar conjuntament en la citada operació, desmantellant un important cultiu de Marihuana. De fet, aquest cultiu s’ha valorat en el mercat negre per 93.000 € .

Remuntant-se als fets, la Policia de Loriguilla va realitzar determinades investigacions amb l’objectiu de poder esclarir el motiu de diverses queixes veïnals provinents d’un habitatge en la qual es trobava un gos a la terrassa, generant males olors per l’absència de neteja de la femta d’aquest.

En realitzar una inspecció ocular de la zona es va observar la instal·lació de diversos aparells d’aire condicionat, que pel seu volum no es corresponien amb les necessitats de l’habitatge.

Després de recaptar tots els indicis, es va posar en coneixement de l’equip d’investigació de la Guàrdia Civil de Riba-roja de Túria, iniciant-se així aquesta operació. 

Com a conseqüència del Registre de l’habitatge van ser decomissats 6 Kg. d’haixix, 450 plantes de marihuana, 3,8 Kg de cabdell de marihuana (preparada per a la seua venda), així com una bàscula i diferent material per al cultiu Indoor de marihuana. A més a més, també es van incautar: balastos, llums, aires condicionats, ventiladors, termòstats, filtres d’ozó, eines i productes per al cultiu de la droga, segons les últimes informacions.

La plantació es trobava oculta en el subsòl de l’habitatge a la qual s’accedia a través d’un forat realitzat en el sòl de l’habitatge, havent aconseguit un habitacle d’uns 60 metres quadrats. A les noves imatges publicades es pot trobar més detall de l’habitatge i de com estava adequat.

Dins d’aquesta operació es van efectuar dues detencions com a presumptes autors de delicte de Tràfic de drogues, Cultiu Indoor de marihuana i Defraudació de fluid elèctric, detenint a un home de 36 anys i una dona de 32 anys, de nacionalitat espanyola.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia