El I Concert de Nadal 2019 del Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) es celebrarà aquest pròxim diumenge, 15 de desembre. Aquesta primera cita nadalenca estarà a càrrec de l’Orquestra Juvenil i Banda Juvenil del centre. Aquest concert tindrà lloc a partir de les 18.30 hores, a l’Auditori de la Casa de Cultura.

L’Orquestra Juvenil estarà dirigida per la seua directora, Mª Montiel Tortajada Fernández, i la Banda Juvenil pel seu director, Alfonso Bautista Piquer.

Aquesta cita és ja tradicional, però sols és una de les activitats programades pel CAMB. Doncs, aquestes van donar el seu tret d’eixida el passat 8 de desembre amb el Concert de Banda Comarcal Juvenil a l’auditori.

Aquest dissabte, 14 de desembre, el Cor participarà al Festival Solidari José María Escrivà a València.

La pròxima setmana serà el torn per a les audicions de les distintes agrupacions del centre.

D’altra banda, el dissabte 21 de desembre tindrà lloc el segon concert de Nadal a càrrec de la Banda, el Cor i l’Orquestra a les 19.00 hores. Serà també a l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera. El pròxim 22 de desembre hi haurà un concert solidari per Càritas, per part del Cor a l’església de La Puríssima. Aquest serà a les 18.00 hores.

Enguany, tampoc faltarà la ja tradicional ronda nadalenca del Cor per les residències de la localitat, Aquesta cita serà el dia 24 de desembre. A més a més, l’Orquestra Juvenil visitarà la Residència Eliasol a les 17.30 hores, el 3 de gener.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia