Aquest diumenge, 15 de desembre, els esportistes de la comarca del Camp de Túria tindran una gran cita esportica. Doncs, tindrà lloc la Carrera d’Orientació Camp de Túria.

La Societat Esportiva Correcaminos ha organitzat aquesta esdeveniment esportiu, comptant amb l’estreta col·laboració  del departament d’Esports de la Mancomunitat Camp de Túria. De moment, hi han 366 inscrits.

Es tracta de la novena prova del Campionat de Lliga Autonòmica de la Federació de l’Esport d’Orientació de la Comunitat Valenciana. La prova compta també amb la col·laboració dels municipis per on discorrerà la carrera que són SerraBéteraLa Pobla de Vallbona i Olocau.

La prova recorrerà els paratges de ‘Pla del Coscollar’ i ‘Pla de Colom’ de Bétera, ‘La Manguilla’ de La Pobla de Vallbona i ‘La Pedralvilla’ d’Olocau. L’eixida i meta estarà situada a la urbanització Torre de Porta-Coeli de Serra.

Qui desitge saber més detalls sobre aquest esdeveniment esportiu pot consultar el cartell adjunt i la pàgina web de la Federació d’Orientació de la CV www.fedocv.org.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia