Bétera va inaugurar ahir divendres el II Mercat de Nadal, ‘una iniciativa organitzada per l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera. Aquest segon mercat de Nadal estarà fins demà diumenge, 15 de desembre.

L’Alcaldessa de Bétera Elia Verdevío, el regidor de Comerç Ximo Gómez i el President de l’ACB van ser els encarregats d’inaugurar oficialment el mercat. Posteriorment, van visitar cada stand, acompanyats de diferents autoritats municipals i membres de la directiva de l’Associació.

Dels 15 comerços participants en aquest mercat, 13 són comerços associats a l’ACB. El mercat està tenint lloc a l’esplanada de l’Albereda.

L’horari del mercat de hui dissabte i diumenge és el següent:

 • Dissabte d’11.00 a 14.00 hores i de 17.30 a 20.30 hores.
 • Domingo d’11.00 a 14.00 hores.

Durant les jornades hi haurà activitats, sobretot per als més xicotets. Hi haurà castells inflables, globofexia, pintacares, taller de xapes i ioga aeri, entre altres. Així, a les 12.30 hores hi haurà una exhibició de Kung-Fu i Defensa Personal a càrrec d’Espai de Relaxació Toñi Benavent.

El Pare Noel també visitarà aquesta fira per a repartir il·lusió entre les xiquetes i xiquets.

Les veïnes i veïns assistents tindran l’oportunitat d’avançar les seues compres de Nadal amb totes les propostes que el comerç local de Bétera oferirà.

L’Ajuntament i l’associació també tindrà carpa per a atendre les veïnes i veïns que s’aproximen. El nostre equip també s’acostarà a cobrir el Mercat.

Els comerços que participen són els següents.

 1. Ademfis Assessors
 2. AutosTrinitario
 3. Espai de Relaxació Toñi Benavent
 4. Kompy’s
 5. Més que Flors
 6. Modas Cecilias
 7. Òptica les Alfàbegues
 8. Residencia Canina Valcan
 9. Associació de Comerciants de Bétera
 10. Gastropub Àgora 23
 11. Boutique Lidia
 12. Dix Animación
 13. Autoescola L’Estació.
 14. Nautilus-Zippy
 15. Termomix

A continuació, oferim una fotogaleria de la inauguració:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia