L’Albereda de Bétera va acollir aquest dissabte passat, 14 de desembre, una Fira Animalista, organitzada per Felcan.

Durant la jornada va haver-hi una desfilada d’animals per a adoptar, una xarrada d’educació canina, una exhibició agility i detalls per a les mascotes. Així mateix, també es va vendre loteria i calendaris, així com una tómbola benèfica i activitats infantils, entre d’altres.

Aquest esdeveniment va ser ideal per a descobrir el regal perfecte i aprofitar per a col·laborar amb la construcció d’un refugi d’animals per cada compra.

Tots els diners recaptats en aquesta fira es van destinar als gossos i gats sense llar de l’associació i per a la construcció d’un nou refugi.

Felcan és una associació, situada a Godella, que treballa pels animals i per la seua qualitat de vida. Felcan recull, cuida i dona en adopció a animals abandonats. Mentre estan amb ells procuren que disposen de totes les cures i que tinguen una bona qualitat de vida. Aquesta entitat també procura la seua educació i socialització, per a millorar les seues oportunitats de ser adoptats.

A continuació, adjuntem unes imatges de la jornada:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia