Ahir diumenge va tindre lloc el I Concert de Nadal 2019 del Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB). L’Orquestra Juvenil i Banda Juvenil del centre van ser les formacions encarregades d’amenitzar la vesprada amb les millors nadalenques. L’Auditori de la Casa de Cultura s’omplia de pares, mares i familiars i socis que assistien a gaudir d’aquest ja tradicional esdeveniment musical.

L’Orquestra Juvenil va estar dirigida per la seua directora, Mª Montiel Tortajada Fernández, i la Banda Juvenil pel seu director, Alfonso Bautista Piquer.

Una vegada més, la mantenidora i presentadora de l’acte era Noelia Zaragozá. Així mateix, la presidenta del centre, Mª Luz Aparísi i Víctor Gámez eren els encarregats de fer entrega dels premis de dibuix de nadal. Durant la vesprada van haver diversos moments emotius.

Els actes nadalencs continuaran aquests dies amb les diferents audicions de les distintes agrupacions del centre.

D’altra banda, el dissabte 21 de desembre tindrà lloc el segon concert de Nadal a càrrec de la Banda, el Cor i l’Orquestra a les 19.00 hores. Serà també a l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera. El pròxim 22 de desembre hi haurà un concert solidari per Càritas, per part del Cor a l’església de La Puríssima. Aquest serà a les 18.00 hores.

Enguany, també es durà a terme ja tradicional ronda nadalenca del Cor per les residències de la localitat, Aquesta cita serà el dia 24 de desembre. A més a més, l’Orquestra Juvenil visitarà la Residència Eliasol a les 17.30 hores, el 3 de gener.

A continuació us deixem unes imatges del concert. Demà oferirem un vídeo, resum de l’acte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia