Bétera acollirà una nova Gaming Experience d’Omega World Games. Aquest esdeveniment tindrà lloc els dies 21 i 22 de desembre en el centre juvenil Casa Nebot.
D’aquesta manera, s’incorpora al circuit de esports de la Comunitat Valenciana 2019 i a la llista d’ajuntaments que fan un pas al capdavant en l’acceptació i col·laboració amb l’entreteniment digital del segle XXI: els esports electrònics.
L’entrada per a aquesta activitat és gratuïta. L’horari serà el següent: d’11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.
Gaming Experience és l’esdeveniment més característic de OWG. En aquest, es podrà trobar competicions diverses de la mà de jocs tan coneguts com Fortnite, League of legends, FIFA20, Mario Kart o Smash Bros, entre d’altres tan característics com Rocket League, Clash royal, Brawl Stars o GTSport.
A més a més, aquesta iniciativa col·laborarà enguany amb la campanya de recollida de joguets de Càritas. Qui ho desitge, podrà portar el seu joguet i donar-lo en l’accés a l’esdeveniment.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia