El passat 27 de novembre va tindre lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Bétera la primera reunió del Consell Agrari en la present legislatura. En aquesta sessió es van congregar diferents entitats del sector agrari de la localitat, tractant-se diversos assumptes.

Entre d’altres, dins de l’ordre del dia es va donar compte de l’expedient sobre pavimentació dels camins inclosos en el Pla de camins i vials 2018/2019: Camí de Les Llomes, final del Camí de Benaguasil i carrer Roure. També es va parlar de l’expedient de l’insectari municipal, així com de l’expedient de la Fira d’Agricultura al municipi i el de l’Adhesió al Conveni de la Diputació de València, de l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA) per a la formació gratuïta d’agricultors. Posteriorment, va arribar el torn per als precs i preguntes.

Unes setmanes després, l’equip de Bétera.com s’ha reunit amb l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, perquè ens faça una valoració d’aquesta reunió com a responsable del departament municipal d’agricultura. En el següent vídeo podeu trobar tots els detalls:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia