Bétera també està preparant-se per a celebrar el Nadal amb totes les veïnes i veïns. Després de la celebració del II Mercat de Nadal, el passat cap de setmana, els pròxims dies hi haurà més activitats per a totes i tot. Les diferents regidories municipals de l’Ajuntament de Bétera han preparat diversos esdeveniments.

Així, el pròxim diumenge, 22 de desembre, la Plaça Verdum (Urbanització Torre en Conill) acollirà la representació de “El Senyor Quixot de la Manxa”. Es tracta d’una obra infantil i juvenil amb actors i marionetes en clau de comèdia, la qual es representarà a partir de les 12.00 hores.

A la vesprada, l’Auditori de la Casa de la Cultura acollirà “El Príncep Feliç”. Es tracta d’un conte d’Oscar Wilde dirigit per Jorge Picó i que no deixarà indiferent a ningú. La seua representació tindrà lloc al voltant de les 18.00 hores.

Així mateix, el pròxim 24 de desembre, el carrer Goya comptarà amb la visita del Pare Noel. Durant la vesprada, els xiquets podran acostar-se per parlar amb ell en primera persona i fer-se fotos amb aquest.

D’altra banda, el dijous 26 de desembre arribarà la màgia als carrers de Bétera. A partir de les 12.00 hores, en la Plaça Verdum de Torre en Conill, Chemago sorprendrà els xiquets i no tan xiquets que vulguen acostar-se a conéixer-lo.

Ja a les 18.00 hores, la Casa de la Cultura acollira l’espectacle de Jammes Garibo, un autèntic especialista de la màgia format durant 20 anys i amb un palmarés envejable. El seu últim premi “Merlet Magic” li atorga el millor espectacle de màgia il·lusionista de 2019.

Per Nadal no poden faltar les pel·lícules, el cinema de nadal arriba el pròxim 27 de desembre a la Casa de la Cultura amb dues sessions de la pel·lícula “Frozen 2”.

A més a més, el 28 de desembre, els veïns del carrer Goya han organitzat al parc del mateix carrer uns inflables per a tots els xiquets de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia